Localitzada prop de Cova Avellanes una noia de 13 anys desapareguda este dimarts al Parrissal de Beseit

L'adolescent visitava la zona de les pintures rupestres de La Fenellassa quan es va perdre, i este matí l'ha trobat un guarda quan caminava per la pista de Caro

La imatge que s'havia distribuït de la noia este dimarts a la tarda, quan va desaparèixer.
La imatge que s'havia distribuït de la noia este dimarts a la tarda, quan va desaparèixer.
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:33h
Un guarda de la Reserva Nacional de Caça dels Ports ha localitzat a primera hora d’este matí una adolescent de 13 anys que va desaparèixer este dimarts per la tarda al Parrissal de Beseit, quan visitava la zona amb els seus pares, que la van perdre de vista. La noia ha estat localitzada sobre les 7 del matí mentre caminava per la pista de Caro a Beseit, a l’alçada de Cova Avellanes. Segons ha explicat a La Plana Ràdio el guarda que l’ha trobat, estava atemorida i enfredolida però en bon estat de salut. El guarda li ha donat aigua i l’ha abrigat, i com que no hi havia cobertura de mòbil a la zona, ha avisat al centre de gestió de Parc, a Roquetes, per ràdio control. Tot seguit ha estat traslladada a un centre de salut per fer-li una revisió mèdica, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Ahir a la tarda, quan els pares de la noia van donar l’avís de la desaparició, en no localitzar-la a l’entorn de les pintures rupestres de la Fenellassa, a Beseit, que estaven visitant, es va desplegar un ampli dispositiu, format per diverses patrulles de la Guàrdia Civil, Bombers, Protecció Civil i veïns de Beseit. A la nit, com que no hi havia rastre de l’adolescent, que estiuejava a la zona amb la seua família, provinent de Móstoles, es va fer una crida a través de les xarxes socials per sumar voluntaris a la recerca. Al dispositiu es van sumar també responsables de les empreses de turisme actiu i guies del Port.