Tallada l'N340 a L'Ampolla per un incendi

Els Bombers donen per controlat el foc, que ha cremat 1,8 hectàrees d'erms i vegetació agrícola als marges de l'autopista AP-7

Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat.
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat. | Bombers
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:57h
ACTUALITZACIÓ 20.00 hores: Incendi controlat
Els Bombers han donat per controlat l’incendi que des de passades les 5 de la tarda afecta els marges de l’autopista AP-7, al seu pas per l’Ampolla. El foc ha afectat 1,8 hectàrees d’erms i vegetació agrícola, segons els Agents Rurals. Hi han treballat cinc dotacions terrestres dels Bombers i els efectius es troben ara remullant la zona. La circulació viària ha quedat tallada a conseqüència del fum a la propera carretera N-340, on posteriorment s’ha donat pas alternatiu, i les afectacions han arribat a 4-5 quilòmetres de retencions.

INFORMACIÓ 18.18 hores: Tallat el trànsit a l'N-340 per un incendi
Un incendi que s’ha declarat esta tarda als marges de l'autopista AP-7, al seu pas per L’Ampolla, ha obligat a tallar la circulació viària de l'N-340 en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els Bombers han rebut l’avís a les 17.24 hores i han activat quatre dotacions, totes elles terrestres. De moment no s’ha demanat supot dels mitjans aeris. El tall de carretera a causa del foc provoca de moment retencions a partir del punt quilomètric 1090.