Tots els detalls del concert de Fangoria el proper 5 d'agost a la Ràpita

No hi faltaran tots els èxits de les diverses formacions per on ha passat Alaska | El concert començarà puntual a les 23:30 hores

Fernando Garcia es va trobar el passat 30 de juny amb Fangoria per fer-losuna entrevista.
Fernando Garcia es va trobar el passat 30 de juny amb Fangoria per fer-losuna entrevista. | Cedida
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:44h
Queden menys de dues setmanes per al que promet ser el concert de l’estiu a les Terres de l’Ebre, Fangoria, el 5 d’agost a l'Estadi Municipal de la Devesa, a la Ràpita, en el marc de la festa del 18è aniversari de la Partinando.

“Estem tancant el últims cerrells de la nit, però ja podem avançar que serà un espectacle amb majúscules”, afirma Fernando García, promotor del festival Partinando i qui ha contractat el mític grup madrileny per dur-lo a la Ràpita.

Fangoria, el duet conformat per Nacho Canut i Alaska, arribarà a la Ràpita el proper 5 d’agost sobre un escenari de 24 metres de llarg per 12 d’ample, que tindrà Alaska com la seua figura estel·lar, envoltada de ballarins i unes torres amb focus de llum de 9 metres. Tota la infraestructura necessària per fer possible l’espectacle arribarà a la població marinera del Montsià a primera hora del matí, amb 3 tràilers.

A les 23:30, amb puntualitat, es donarà el tret d’inici al concert. “La nit arrancarà amb molt de nivell”, avança Garcia. “Començarà amb ‘El rey del glam’ y continuarà, segurament, amb ‘Ni tú ni nadie’, dos dels temes més exitosos d’Alaska y Dinarama”. I es que Fangoria combinarà les mítics èxits que han mantingut a la fama Alaska, amb els temes del seu últim disc, ‘Canciones para robots románticos’.

Fangoria ha venut al voltant de 37 milions de discos a tot el món y, tot i que el dia anterior actuen a les Festes Majors de Roda (Albacete) i el dia 6 , després de passar per La Ràpita ho fan al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el concert de la Ràpita ha atret seguidors d’arreu. “Vindrà una família d’Argentina que volien aprofitar la seua estada per vacances a Catalunya per no perdre’s el concert, també tenim constància de gent que vindrà expressament des de Londres i també seguidors que venen d’arreu de l’Estat i de Catalunya”, assegura Fernando Garcia.

Obertura de portes a les 22:00 hores

Tot i que ja se n’ha venut un gran volum, l’organització confirma que encara queden entrades a la venda als establiments Tradicionarius de La Ràpita, Amposta i Tortosa, al preu de 25 euros. Per a la gent que no es pugue desplaçar i es vulga assegurar un lloc, també es seguiran venent per via telemàtica fent l’ingrés al número de compte  ES29 2100 0140 9802 0055 5832 de Caixabank. En este cas, els interessants han de trucar abans al telèfon 977 74 1717 de dilluns a divendres de 09 a 14 h per obtenir el codi que permet realitzar la transferència, on també s’haurà d’especificar el concepte el noms i els cognoms de la persona que les compra. L’última opció, i la més arriscada, és comprar-les el dia del concert a taquilla, on es vendran les que quedin.

L’obertura de portes a l’Estadi municipal de la Devesa serà a les 22:00 hores i, per tots aquells que vulguen sopar mentre esperen que comence el concert, s’habilitarà un espai amb Food trucks amb menjar a preus econòmics (entrepà més beguda a 6 euros). Fernando Garcia adverteix que “el concert de Fangoria començarà molt puntual a les 23:30 hores” es tracta “d’un grup que compleix amb gran precisió els horaris, per això la gent ha de tenir molt en compte que haurà d’arribar amb temps si no vol arribar amb l’espectacle començat”, afegeix.

Festival Partinando

Fangoria actuarà aproximadament fins a la 1 de la matinada. Serà llavors quan començarà el Festival pels 18 anys de la Partinando. “Som una vintena de persona implicades en l’espectacle”, exposa Garcia. No hi faltaran èxits de totes les èpoques, així com les actuacions de Gogos, Drag Queens, robots aletitzats, el grup de ball The Shadoms i les imitacions de Frank Sinatra, Raffaella Carrà, Alaska i Gloria Estefan.

Fa dos anys, la Partinando ja va dur a la Ràpita als mítics Boney M, i en la festa dels 10 anys, també es van esgotar totes les entrades per tornar a veure en directe a Los Pecos. “Enguany ens ho juguem tot amb Fangoria i, si la cosa va bé, en preparem una de grossa per a l’any que ve”, promet Fernando Garcia.