Deltebre estrena unes jornades gastronòmiques dedicades al musclo

Esta primera edició es durà a terme del 22 al 30 de juliol

Els restaurants que hi participen oferiran menús que oscil·len entre els 12€i 34€
Els restaurants que hi participen oferiran menús que oscil·len entre els 12€i 34€ | Commons Wikipedia
Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:25h
L'ajuntament de Deltebre organitza les primeres Jornades Gastronòmiques del Musclo, "amb la finalitat d’impulsar els productes tradicionals del territori i dinamitzar l’economia local", segons afirmen en una nota de premsa. En esta primera edició, que es durà a terme del 22 al 30 de juliol, hi participen set restaurants del municipi (Casa Nicanor, Tres Cantons, Can Casanova, Hotel Rull, Xiringuito del Port, Embarcador XXI, Cafè Clàssic i Delta Hotel), que oferiran menús que oscil·len entre els 12€ i 34€, exceptuant el cas del Cafè Clàssic que hi participa amb una tapa.

El regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha destacat que amb l’organització d’estes jornades seguixen "posant en valor els productes del nostre territori de manera que esdevinguen una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el nostre municipi i impulsar l’economia local”. Enguany es produiran, entre les badies dels Alfacs i el Fangar, uns 3,5 milions de quilos de musclos, amb el seu punt àlgid de producció entre els mesos de maig i agost.

Estes jornades s’acompanyen de la II Diada del Musclo que, el proper diumenge 23 de juliol, es realitzarà a la plaça Europa de Riumar, a partir de les 19h, i en la qual els visitants podran provar el musclo cuinat amb diferents receptes. La diada compta amb la col·laboració de Frepromodel.