L'Ajuntament de La Ràpita treurà a licitació la concessió de les parades desocupades del mercat municipal

Són un total vuit espais per a la venda de productes alimentaris a l’interior de l’edifici, i dos més a l’exterior

Mercat Municipal de la Ràpita.
Mercat Municipal de la Ràpita. | Cedida
Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:06h
L’Ajuntament de La Ràpita ha aprovat, en sessió plenària, les clàusules administratives que han de regir la concessió pels drets d’ocupació, ús, gaudiment i explotació de les parades i locals del mercat municipal que actualment desocupades. El govern preveu treure a licitació estes parades després de l’estiu. Són un total vuit espais per a la venda de diferents productes alimentaris a l’interior de l’edifici, i dos més a l’exteriori.

Segons el plec de clàusules es tracta concretament de tres parades inicialment destinades a peixateria, tres més de fruites i verdures, una altra per ubicar-hi un bar, una per a la venda de pa, totes elles a l’interior de l’edifici. Les dues de l’exterior estan previstes per col·locar-hi dos comerços. 

L’adjudicació de la concessió de les parades neix a proposta de la regidoria de Comerç amb l’objectiu de dinamitzar un espai tan popular com és el mercat municipal. La regidora, Rosa Anglés, ha destacat que “les parades surten a unes condicions avantatjoses per tal d’incentivar a la gent a obrir allí el seu negoci perquè creiem que el mercat municipal ha de ser el centre potencial per excel·lència de la venda de productes i aliments de proximitat i des del govern treballem per tal que tingue el major dinamisme i activitat possible”.

Les parades es trauran a licitació per una concessió a sis anys, de manera que acabarà coincidint amb la resta, actualment ocupades, l’any 2023. En el plec de clàusules apareixen les superfícies útils de les diferents parades i també s’establixen els preus base dels diferents canons. Una vegada transcorregut el termini d’informació pública del plec de clàusules, de 30 dies, es convocarà la licitació pública per a la posterior adjudicació.