Detinguts dos homes i un menor per causar danys a la piscina municipal de Jesús

Els Mossos van trobar tallada la tanca perimetral i van produir danys a les instal·lacions

Els mossos van veure sortir corrents de dins de les instal·lacions els dos adults i el menor
Els mossos van veure sortir corrents de dins de les instal·lacions els dos adults i el menor | ACN/Adrià Costa
ACN
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:13h
Els Mossos d'Esquadra han detingut este dilluns dos homes i un menor de 16 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa, per un delicte de danys a la piscina municipal de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús.

Els fets van passar cap a les cinc del matí del mateix dilluns quan els Mossos van ser advertits que s'havia activat l'alarma de les instal·lacions esportives de Jesús. Quan van arribar, els agents van veure com tres persones sortien corrents de l'interior. Als dos homes, de 37 i 24 anys, els van poder aturar mentre el menor va fugir amagant-se a una finca de tarongers. Els Mossos el van localitzar poc després al municipi veí de Roquetes.

Un cop la Policia va contactar amb els responsables de la gestió de les instal·lacions, es va poder comprovar que la tanca perimetral que envolta les instal·lacions havia estat tallada. A l'interior, s'havien produït danys –alguns salvavides trencats i mobiliari - i havien llençat una ampolla d'alcohol que no es va arribar a trencar. Els tres detinguts van ser posats en llibertat després de declarar en seu policial, a l'espera que siguen requerits per l'autoritat judicial competent per un delicte de danys.