L'Ajuntament d'Alcanar disposa de 4 nous vehicles en sistema de rènting

Aniran destinats a la Brigada Municipal d'Obres i als Serveis Tècnics

Els nous vehicles adquirits per l'Ajuntament d'Alcanar.
Els nous vehicles adquirits per l'Ajuntament d'Alcanar. | Cedida
Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:52h
L'Ajuntament d'Alcanar ha adquirit 4 nous vehicles a través del sistema de rènting, per un període de 4 anys, destinats a la Brigada Municipal d'Obres i als Serveis Tècnics. L'objectiu d'este lloguer és reduir les despeses de combustible i manteniment i incrementar la seguretat dels treballadors municipals. 

El procés de licitació es va iniciar a finals del 2016 i, posteriorment, s'ha  adjudicat a l'empresa Cronorent SL, que recentment ha fet l'entrega dels vehicles al consistori. Ivette Fibla, regidora responsable de l'àrea, ha explicat que "amb esta mesura es renova gairebé la meitat de la flota  i, en concret, aquells vehicles més antics, que molt sovint estaven en reparació i consumien molt carburant".

El sistema de rènting actualment és molt utilitzat per les administracions públiques, ja que, com ha concretat la regidora, "permet tenir molt acotades les despeses i millorar les condicions de seguretat i eficàcia dels operaris".

Tots els vehicles adquirits, que llueixen la nova imatge corporativa amb l'skyline d'Alcanar i Les Cases, ja han entrat en funcionament. Es tracta d'un turisme Peugeot 208 que utilitza els Serveis Tècnics, una furgoneta Peugeot Partner i dues més Expert per als diferents equips de la Brigada Municipal.  

El consistori canareu va adquirir l'any passat un camió grua de 3.500 kg, amb plataforma elevadora i cistella de 16 m d'alçada, i enguany també té previst renovar una de les dues màquines de neteja de vials.