La Galera acull la 14a Mostra de la Taula del Sénia

Tindrà lloc el divendres 16 i el dissabte 17 de juny

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:40h
Les oliveres poblen el paisatge dels pobles que conformen el Territori del Sénia
Les oliveres poblen el paisatge dels pobles que conformen el Territori del Sénia | Cedida
Este fi de setmana, 16 i 17 de juny, tindrà lloc a La Galera la 14a edició de la Mostra de la Taula del Sénia, organitzada per l’Ajuntament del municipi junt amb la Mancomunitat Taula del Sénia.

El divendres, al saló de plens de l’Ajuntament, s’inaugurarà l’exposició “Oliveres mil·lenàries Territori Sénia”. Tot seguit, es durà a terme una xerrada i degustació dels olis i textures de les varietats tradicionals Territori Sénia.

Dissabte -entre les deu del matí i les dos de la tarde- es podrà visitar a la Plaça de l’Ajuntament, la 14a Mostra dels Pobles que conformen la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Cada poble -tant de Catalunya, com d’Aragó i València- mostrarà allò que més l’identifica: la seua gastronomia, artesania, cultura i tradicions.

Al mateix horari, el Museu Terracota romandrà obert amb un espai permanent dedicat a la difusió de la tradició terrissera de la Galera i una exposició temporal de pintura de Jordi Verdés.

A més a més, a les dotze del migdia actuarà la banda Sant Llorenç de La Galera i a continuació es podran degustar els productes típics de cada poble en els seus respectius estands.

Encara que la Mostra conclou al migdia, cap a les set i mitja de la tarda es realitzarà la 3a Trobada de Poesia i Terrissa, organitzada per Godall Edicions i el Mestre artesà terrisser Joan Cortinella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Galera.