Caprabo inicia la venda de cireres amb el segell de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

La cadena de supermercats també va començar a comercialitzar a principis d'any cítrics amb esta certificació

Les cireres provenen de diversos municipis de la Ribera d'Ebre.
Les cireres provenen de diversos municipis de la Ribera d'Ebre. | Cedida
Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:44h
Caprabo ha iniciat la comercialització de cireres amb el segell de la Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre. Esta certificació acredita el cultiu en una zona reconeguda per la UNESCO com a reserva de la biosfera per ser un entorn natural que alberga una gran varietat d'ecosistemes amb un valor únic. Les cireres procedixen de la Ribera d'Ebre, en concret de les poblacions de Miravet, La Torre de l’Espanyol i Tivissa.

Caprabo també va començar a principis d'any a comercialitzar cítrics amb segell Reserva de la Biosfera. En concret, taronges i mandarines amb fulla procedents d'explotacions situades a les comarques tarragonines del Baix Ebre i el Montsià. Actualment, es comercialitzen amb aquest segell Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre olis, cítrics, marisc, verdures, vi, carn i mel.

La iniciativa s'emmarca en el Programa de Proximitat per Comarques que en els últims dos anys ha donat entrada als supermercats de Caprabo a gairebé 300 petits productors i cooperatives agroalimentàries amb més de 2.400 nous productes de proximitat, segons informa l’empresa en un comunicat.

El segell Reserva de la Biosfera avala que les empreses productores d'estos aliments certificats respecten i fomenten valors sostenibles en l'àmbit social, econòmic i medi ambiental.
Actualment, es comercialitzen amb aquest segell Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre olis, cítrics, marisc, verdures, vi, carn i mel.