Comencen obres d’ampliació del cementiri de Riba-roja d'Ebre

En esta fase inicial es construiran 24 nous nínxols a la zona est de l’actual cementiri, en un solar propietat de l’Ajuntament

Imatge del cementiri municipal de Riba-roja d'Ebre, que ara s'amplia.
Imatge del cementiri municipal de Riba-roja d'Ebre, que ara s'amplia. | Cedida
Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:07h
La brigada municipal de Riba-roja d'Ebre ha iniciat els treballs d'ampliació de les instal·lacions del cementiri municipal. Així, en esta fase inicial es construiran 24 nous nínxols a la zona est de l’actual cementiri, en un solar propietat de l’Ajuntament, encara que la projecció final és que el nou cementiri dispose de 177 nous nínxols que se sumaran als existents. Així mateix, s’ha projectat una ossera general, lavabos i un dipòsit, ja que el vell cementiri no disposa d’estos equipaments.

La inversió total del projecte, que a més de l'ampliació contempla una zona d'aparcament i la pavimentació del carrer adjacent, és de 411.483 euros, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. Així, en esta primera actuació se n'executarà un 25%, amb un cost de 120.000 euros. Posteriorment s’arranjarà com a espai de pàrquing la part de davant de l’ampliació i s'adequarà el vial, facilitant l’accés al cementiri municipal.

Tot un seguit de millores que continuen en la línia de les darreres obres d’urbanització que es van fer en este equipament. Llavors es va substituir el sòl de terra per paviment i també es va rehabilitar la façana principal. L’actuació més important però, va ser l’arranjament dels nínxols, ja que els més antics no disposaven de teulada i estaven molt malmesos.