Amposta inicia les obres per a la millora de la xarxa pluvial

L’objectiu d’este projecte és acabar amb les inundacions per pluja

Les obres han començat al carrer Tarragona
Les obres han començat al carrer Tarragona | Cedida
Redacció
31 de maig de 2017, 09:00
Actualitzat: 12:41h
L’Ajuntament d’Amposta ha posat en marxa les obres per a millorar la xarxa dels pluvials al municipi. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, afirma que amb esta acció es vol reduir l’aigua que es queda a la superfície dels carrers del 60% que hi ha actualment, a poc mes del 10%.

La primera fase s’ha iniciat al carrer Tarragona, amb l’objectiu de recollir l’aigua que cau al barri del Grau i dirigir-la cap al canal. El pla preveu estendre l’actuació a altres carrers del municipi.

Estes obres -emmarcades dins del Pla Director de la Xarxa de Pluvials- han estat coordinades amb els veïns. “Sabem que comportarà molèsties, però l’obra era molt necessària per al poble”, afirma Tomàs. Assegura, també, que l’Ajuntament se n’encarregarà d’arreglar els carrers on s’efectuïn les obres.

A més a més, amb este pla es pretén millorar el servei de clavegueram, detectant-hi els defectes del subsòl. “Amposta té una mancança de clavegueram, i en este tipus d’actuacions volem que això dixe de ser així”, apunta l’Alcalde.

Tot el conjunt d’obres tenen un pressupost de 250.000€ i està previst que es desenvolupen al mateix temps que les obres que es volen fer al Mercat.