Detinguts 3 jóvens de la Ràpita de 18 i 19 anys per robatoris en habitatges

Els Mossos no descarten detenir més persones relacionades amb este grup

Carrer dels Fundadors de la Ràpita, on viuen dos dels jóvens detinguts i on també es va fer un dels robatoris.
Carrer dels Fundadors de la Ràpita, on viuen dos dels jóvens detinguts i on també es va fer un dels robatoris. | Google Street View
S. Cabanes / S. Berbís
27 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:29h
Els Mossos d’Esquadra van detenir este passat dimecres a la Ràpita tres jóvens de 18 i 19 anys de nacionalitats espanyola i moldava per diversos robatoris en habitatges i a l’interior d’un vehicle.

Els tres nois van ser detinguts en el marc d’un dispositiu policial que va suposar l’entrada en dos habitatges este mateix dimecres. D’una banda al carrer Fundadors, on vivien dos dels jóvens i l’altra al carrer Sant Josep, on vivia el tercer.

La investigació, duta a terme per la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Amposta, arranca al febrer, amb la denuncia d’un robatori en una casa d’Alcanar. A partir d’aquí, les pistes van dur a este grup jóvens residents a la Ràpita.

Amb l’entrada als domicilis dels detinguts els Mossos van poder recuperar una sèrie de material electrònic, roba esportiva i un carnet de conduir robat, entre d’altres efectes, que ha permès relacionar els 3 detinguts amb dos robatoris amb força més , en dues segones residències de la Ràpita del carrer Méndez Núñez i del carrer Fundadors (el mateix carrer on viuen dos dels joves).

Els tres nois van passar a disposició dels jutjats d’Amposta, que els ha deixat en llibertat amb càrrecs. L’operació, però, no es dóna per tancada, ja que els Mossos no descarten més detencions d’altres persones relacionades amb este grup de jóvens.