Assalten l'IES Blanca d'Anjou del Perelló este dijous a la matinada

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets | Els intrusos han destrossat l'alarma, han forçat la porta d'entrada, les portes de sis aules i han regirat diverses dependències del centre

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:16h
Façana de l'IES Blanca d'Anjou del Perelló.
Façana de l'IES Blanca d'Anjou del Perelló. | Google Street View
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir l'assalt que s'ha produït este dijous a la matinada a l'IES Blanca d'Anjou del Perelló. Els vigilants municipals del municipi han estat alertats sobre les 7 del matí per un tall de llum a l'IES. Tot apunta que este ha estat produït pels mateixos intrusos després de destrossar a cops l'alarma del centre, fet que ha fet que marxés la llum.

Segons expliquen fonts dels Mossos d'Esquadra, els individus, es desconeix el nombre, han accedit a les dependències del centre per la zona del pati de l'institut. Després d'estar segurs que l'alarma no sonaria, han rebentat el pany de la porta d'entrada i també els panys de sis dependències interiors de l'IES, com el despatx del director, el de l'AMPA, el magatzem i la consergeria, entre d'altres. Quan han arribat els vigilants municipals, els quals han donat l'avís a la Policia de la Generalitat, els assaltants ja havien marxat.

Quan han arribat els Mossos al lloc dels fets, han procedit a realitzar la inspecció ocular, la qual ha constatat que diversos espais havien estat regirats, però dels quals no s'havien emportat ni aparells tecnològics ni tampoc cap tipus de material. L'únic que han trobat a faltar han estat unes caixes on es guardava l'efectiu per al dia a dia de l'IES.