Comencen les obres de reforma de la segona planta de l'Ajuntament de La Ràpita

L'actuació, que tindrà una durada prevista de quatre mesos, es va adjudicar per 265.272,13 euros a l'empresa Top Proyectos SL.

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:20h
Les obres de l'Ajuntament de La Ràpita.
Les obres de l'Ajuntament de La Ràpita. | Cedida
Esta setmana han començat les obres de reforma de la planta segona de l'Ajuntament de La Ràpita, on està ubicat el saló de plens i diversos despatxos municipals. L'actuació, que tindrà una durada prevista de quatre mesos, es va adjudicar per 265.272,13 euros a l'empresa Top Proyectos SL., i consistirà en l'execució de diverses reformes per adaptar l'espai a les noves necessitats operatives de l'Ajuntament, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Així, els treballs adequaran la disposició del saló de plens i els seus acabats per tal que siguen adequats a un correcte desenvolupament de les sessions plenàries, on es desplega l'activitat del principal òrgan municipal. També es condicionarà la sala acústicament amb la intenció que la corporació municipal i el públic assistent puguen seguir amb més claredat les intervencions. Així mateix, s'instal·laran equips de climatització, ara inexistents, i s'aplicarà parquet sobre el paviment. La nova sala de plens canviarà de disposició i tindrà cadirat per a 40 assistents.
L'actuació en esta planta segona, que ocupa un total de 450 metres quadrats, inclou també l'habilitació de despatxos per a regidors i una sala de reunions.

Coincidint amb esta actuació a la planta segona, es duran a terme treballs de renovació del mur cortina de la façana de l'Ajuntament, al carrer Constància, per nous tancaments d'alumini, i a l'entrada s'instal·laran portes automàtiques corredisses.

L'Ajuntament de La Ràpita, un edifici racionalista de l'any 1974, ha estat objecte de diverses obres de reforma des de la seua construcció per anar adaptant-lo a les noves necessitats.