Ajuntaments ebrencs hissen la bandera LGTBI en motiu del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

Fa 27 anys que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va treure l'homosexualitat definitivament de la classificació internacional de malalties

Façana de l'Ajuntament de la Ràpita amb la bandera LGTBI.
Façana de l'Ajuntament de la Ràpita amb la bandera LGTBI. | Cedida
Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:30h
Els Ajuntaments de Tortosa, Amposta i la Ràpita han hissat este dimecres la bandera LGTBI en motiu de la commemoració del 17 de maig, recordant la data de fa 27 anys en què l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va treure l'homosexualitat definitivament de la classificació internacional de malalties.

​El 17 de maig és fonamentalment una data reivindicativa, de lluita i sensibilització a favor de la implementació de tots els drets i llibertats per un món sense violències ni discriminacions vers les persones, quina sigue la seua condició sexual.

El col·lectiu LGTBI a les Terres de l'Ebre ha demanat que durant esta setmana els ajuntaments ebrencs pengen la bandera LGTBI al balcó del consistori o en algun altre lloc emblemàtic de la ciutat.

Així, l'Ajuntament de Tortosa ha hissat la bandera LGTBI a la plaça mestre Monclús, mentre que els de La Ràpita i Amposta ho han fet a la façana de l'Ajuntament. 
 

Plaça Mestre Monclús de Tortosa, amb la bandera LGTBI. Foto: Cedida

 

Façana de l'Ajuntament d'Amposta amb la bandera LG. Foto: Cedida