El PDeCAT de les Terres de l'Ebre mostra el seu suport a la tradició dels correbous

Alcaldes i càrrecs institucionals del partit assistiran demà dissabte a la jornada de convivència i d'unitat vers la festa dels bous

Imatge d'una tarda de bous a Santa Bàrbara les passades festes.
Imatge d'una tarda de bous a Santa Bàrbara les passades festes. | La Plana Ràdio
Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:10h
El Partit Demòcrata a les Terres de l'Ebre, després d'iniciar-se la temporada dels correbous, ha mostrat "el seu ferm suport a la llarga i arrelada tradició taurina del territori ebrenc". Per això, han anunciat en un comunicat que este dissabte, alcaldes i càrrecs institucionals del partit assistiran a la jornada de convivència i d'unitat vers la festa dels bous organitzada per l'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre.

La presidenta del PDeCAT a les Terres de l'Ebre, Mònica Sales, ha destacat que "des del Partit Demòcrata, tal com s'ha demostrat de manera continuada, estaran al costat de les tradicions de les Terres de l'Ebre i defensaran els correbous on face falta com a element cultural del territori donant compliment a la llei que dóna cobertura a estos esdeveniments".

Paral·lelament, des del Partit Demòcrata a les Terres de l'Ebre també han exposat que estan disposats a estendre la mà a l'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre per treballar conjuntament en la defensa de la tradició.