La construcció de la nova piscina de Tortosa es preveu començar al juny, després de sis anys d'espera

El ple de l'Ajuntament aprova el projecte amb els vots favorables de l'equip de govern, les abstencions de Movem i PP, i el vot en contra de PSC i CUP

Estat actual de les antigues piscines, mig enderrocades i cobertes de vegetació.
Estat actual de les antigues piscines, mig enderrocades i cobertes de vegetació. | S.Berbís
Redacció
28 d'abril del 2017
Actualitzat el 29 d'abril a les 9:02h
El ple de l'Ajuntament de Tortosa ha donat llum verda i definitiva al projecte bàsic i executiu de construcció de la nova piscina i complex esportiu, al barri de Ferreries. Després de sis anys de propostes frustrades i problemes de darrera hora amb l'adjudicació, el govern municipal —PDeCAT i ERC— han pogut aprovar una de les promeses electorals que compartien tots els grups municipals.

El projecte, dels arquitectes Ferran Bonanza i Òscar José, l'executarà l'empresa Benito Arnó e Hijos per un import de 4,9 milions d'euros. Segons ha informat la tinent d'alcalde i responsable d'Urbanisme, Meritxell Roigé, està previst que les obres s'inicien a finals del mes de juny i s'allarguen durant poc més d'any i mig.

Movem Tortosa i PP han optat per abstenir-se en l'aprovació del projecte, mentre que PSC i CUP han mantingut el seu posicionament contrari.