Tres detinguts per intent de robatori amb violència en una botiga de l'Ampolla

Els vigilants municipals van aturar els dos homes i la dona a l'N-340, a l'altura del Perelló, després d'haver-se donat a la fuga

Façana de l'establiment Motonàutica Sama de l'Ampolla.
Façana de l'establiment Motonàutica Sama de l'Ampolla. | Google Street View
Mireia Curto
26 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:55h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres individus, dos homes i una dona, de nacionalitat francesa i origen marroquí, per temptativa de robatori amb violència a la botiga Motonàutica Sama de l'Ampolla, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a aguaita.cat.

Els fets van ocórrer ahir dimarts sobre les 18 hores quan la dona, de 61 anys, i un dels homes van entrar a l'establiment per comprar una ampolla d'oli per a motor. Sembla ser que els detinguts van pagar amb un bitllet de 100 euros, quan la dependenta va traure un sobre amb diners per tornar-los-hi el canvi, la dona va intentar apropiar-se amb una estrebada del sobre, però l'oposició de la víctima ho va impedir. Acte seguit, l'home que l'acompanyava també va forcejar amb l'empleada per agafar-li els diners però l'intent també va ser fallit. Finalment van fugir en un vehicle que estava aparcat a la porta de l'establiment i on els esperava un tercer implicat.

La dependenta va donar l'avís de l'incident als vigilants municipals, que es trobaven prop del lloc dels fets i van arribar en pocs minuts. Quan els agents van fer acte de presència i la víctima els hi va explicar què havia passat, van iniciar la recerca del vehicle, que va ser localitzat a l'N-340 en sentit Barcelona. Després d'una persecució, el van aconseguir aturar a l'altura del Perelló, on van demanar el suport dels Mossos d'Esquadra.

Quan la Policia de la Generalitat va arribar, va detenir la dona i els dos homes, de 63 i 55 anys, i van passar a les dependències policials imputats per robatori en violència, lesions a la dependenta i per falsificació de document públic i oficial, ja que el vehicle circulava amb les plaques de la matrícula manipulades.