La Ràpita organitza una jornada informativa sobre oportunitats i reptes dels habitatges d'ús turístic

Serà este dimarts a partir de les 10 del matí a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó

Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:55h
Imatge aèria de La Ràpita.
Imatge aèria de La Ràpita. | Cedida
La jornada Oportunitats i reptes dels habitatges d'ús turístic tindrà lloc este dimarts, a partir de les 10 hores, a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó de La Ràpita. Les xerrades van adreçades a totes aquelles persones que tinguen una segona residència o habitatge desocupat i vulguen aprofitar-ho. Segons ha informat l'Ajuntament de La Ràpita en un comunicat, la primera conferència anirà a càrrec de Montse Barceló, del Departament d'Empresa i Coneixement, i explicarà què són, com es regulen i les sancions a l'oferta no reglada dels habitatges d'ús turístic. A les 10.45 hores tindrà lloc la xerrada La fiscalitat dels habitatges d'ús turístic. Com declaro els ingressos? Quins impostos i taxes he de gestionar?, i anirà a càrrec d'Oscar Busquets, de l'Institut Qualitas.

Després d'una pausa-cafè, serà el torn de Sandra Flores, de SP Serveis Immobiliaris, amb la conferència M'interessa però no m'hi puc dedicar. Les empreses gestores d'habitatges turístics. A les 12.15 hores, tindrà lloc la conferència Solucions amb sistemes d'accés sense claus i estalvi d'energia, de la mà de Jordi Garcés, de Code-System. Posteriorment, a les 12.30 hores, Nacho Suárez, CEO & Co-founder de Roomonitor, serà l'encarregat de la xerrada Solucions amb controls de sorolls i d'energia. La darrera conferència tindrà lloc a les 12.45 hores i anirà a càrrec de Joan Calvet, de l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l'Ebre, que farà una presentació de l'AAT i les vies de comercialització dels habitatges d'ús turístic. 

Per assistir a la jornada, que és gratuïta, és necessari una inscripció prèvia a través de la pàgina web de Turisme de La Ràpita o enviat un correu electrònic a l'adreça [email protected].