Deltebre i Salou exploren línies de col·laboració per impulsar el sector turístic

Primera reunió entre els dos Ajuntaments

Alcaldes i regidors de Deltebre i Salou, juntament amb tècnics i assessors d'amdós consistoris.
Alcaldes i regidors de Deltebre i Salou, juntament amb tècnics i assessors d'amdós consistoris. | Cedida
Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 12:59h
Els Ajuntaments de Deltebre i Salou han iniciat les converses per "cercar sinergies" entres les dues administracions i "analitzar les diferents experiències d’èxit dutes a terme" per ambdós municipis.

Segons exposa el consistori deltebrenc en una nota de premsa, els dos Ajuntaments han dit a terme la primera reunió presidida pels dos corresponents alcaldes i en la qual també han participat regidors i tècnics relacionats amb el turisme, la participació i el comerç. Segons l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, esta trobada “ha estat un primer pas que ha de  permetre que els dos municipis col·laboren en qüestions relacionades amb el sector turístic de manera que tant Deltebre com Salou puguen complementar l’oferta dirigida als seus visitants”.

“Des de Salou estem plenament oberts a generar noves línies de treball amb municipis veïns, i que guarden afinitats turístiques”, ha expressat per la seua banda l’alcalde de Salou, Pere Granados, a més, de transmetre la seua invitació als membres del consistori deltebrenc per participar a la propera fira de Sabor Salou que se celebrarà el mes de maig al municipi.

A partir d’ara, s’aniran realitzant reunions de forma periòdica per detallar les vies de col·laboració estratègiques que es duran a terme entre els dos municipis amb la finalitat principal d’impulsar el sector turístic i dinamitzar l’economia dels dos municipis.