VÍDEO | Ciclistes de la Volta topen amb les tanques del Pont de Tortosa

Les obres han interferit al pas dels corredors, alguns dels quals han vist entorpit el seu pas en quedar arraconats cap a les barreres protectores

1200_1490384649play_1490384619
1200_1490384649play_1490384619
Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 21:50h
Expectació avui als diversos municipis ebrencs pels que ha passat la Volta Ciclista a Catalunya en la seua 97a edició. Molts veïns s’han apropat a veure el frenètic ritme dels ciclistes al pas dels carrers de localitats com Deltebre, Amposta,Tortosa i Roquetes en direcció al Port, final d’etapa. Molts espectadors no s’han perdut l’ocasió de fer fotografies amb el mòbil i enregistrar vídeos per tindre constància de la prova i compartir l’esdeveniment esportiu a través de les xarxes socials. Alguns s’han situat en llocs estratègics preveient que algunes imatges podrien ser especialment cridaneres. És el cas de les imatges que ens mostra aquest vídeo compartit al facebook per Acabeu lo Pont, on es pot comprovar com les obres del Pont de Tortosa han interferit en el pas de la cursa. "N'hi hauran de galtades a n'esta curva...", preveu una de les observadores just en el moment en què els esportistes entren en imatge.

Quan el gruix del grup de corredors ha girat des de l’avinguda Generalitat per enfilar la pujada del pont, degut a que unes tanques estretien el recorregut alguns d’ells han topat contra la barrera protectora i han vist entorpit el seu pas, o fins i tot s’han hagut d’aturar en quedar arraconats contra les tanques, amb el corresponent endarreriment. La incidència no sembla haver provocat danys personals i els corredors han pogut sortejar la situació.

Podeu veure tot seguit el vídeo de Acabeu Lo Pont: