Torna el Trial de Tortosa, el proper diumenge 30 d’abril

El Moto Club Tortosa organitza la prova, que arriba a la segona edició

1200_1490378882trial
1200_1490378882trial
Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 19:15h
Després de l'èxit aconseguit l'any passat amb el Trial de Tortosa, amb més de 50 inscrits, el Moto Club Tortosa organitza la segona edició, que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’abril. La prova compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme, l'Ajuntament de Tortosa, Tortosa Esport i el Consell Esportiu Baix Ebre.

El Trial de Tortosa és una prova de caire social obert a pilots tan experts com amateurs i a l'abast de tots els amants del trial.

El trial consta de 9 zones més 1 en format indoor que estaran enllaçades per un recorregut de 13km que s'haurà de recórrer  dos vegades. Sortirà des del Pavelló Esportiu del Temple, recorrerà part del territori tortosí enllaçant les diferents zones per camins i senderes, en un itinerari per llocs emblemàtics de la ciutat com Coll Redó, Mig Camí i altres més properes al nucli urbà, per acabar amb la zona indoor ubicada al mateix lloc de la sortida.

El preu de la inscripció és de 30€, anticipada, i 35€ el dia de la prova. Els socis del Moto Club Tortosa podran participar gratuïtament. La inscripció inclou l'esmorzar per a tots els pilots. Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria.

Podeu trobar més informació aquí.