Una trentena d'entitats, associacions i ONG's, a la Fira Jove de la Solidaritat i Justícia Social de Tortosa

La Fira tindrà lloc el proper 1 d'abril de les 10 del matí fins a les 20.30 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 18:44h
Els representants de les entitats, associacions i ONG's que han presentat la fira, juntament amb Cristina Girón.
Els representants de les entitats, associacions i ONG's que han presentat la fira, juntament amb Cristina Girón. | Ajuntament de Tortosa
La Fira Jove de la Solidaritat i Justícia Social 2017 de Tortosa tindrà lloc el proper dissabte, 1 d'abril. La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, acompanyada per representants de diverses entitats, associacions i ONG's que hi participaran, han presentat tots els detalls, segons informa el consistori tortosí en un comunicat.

"En esta edició —ha dit Girón— recuperem la plaça de l'Ajuntament com a escenari per a la realització de la jornada, per a la qual comptem amb la participació de gairebé una trentena d'entitats, associacions i ONG's". Així mateix, la regidora ha volgut remarcar el caire social d'esta iniciativa, en la qual qualsevol persona que hi estigue interessada pot apropar-se a conèixer la tasca que desenvolupen les diferents entitats solidàries que treballen al territori i a oferir la seua col·laboració.

Totes estes entitats, associacions i ONG's són sense ànim de lucre: "tot el que es recaptarà en esta jornada —ha afegit la regidora tortosina— es donarà a l'associació Provocant la pau, per a que revertisca en els seus projectes a Grècia d'ajuda a la població siriana que es troba als camps de refugiats".

La Fira se celebrarà de les 10 del matí fins a les 20.30 de la tarda, amb un programa atapeït d'activitats de tota mena que inclou tallers i inflables per als més menuts, el dinar de germanor Pa i porta a càrrec de les entitats representades, una baldanada popular amb un donatiu d'1 euro, i actuacions de diferents grups musicals i de dansa.