Baix Ebre Innova forma 15 alumnes en atenció sociosanitària a persones dependents

L'objectiu és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats de la comarca en una especialitat que té actualment demanda.

Fotografia sobre l’inici del curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents.
Fotografia sobre l’inici del curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents. | Cedida
Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 10:47h
El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, va donar este dilluns a la tarda la benvinguda als 15 alumnes que han iniciat el curs Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials al Viver d'Empreses de Camarles. Navarro ha remarcat la importància que té la vocació en esta activitat professional i ha encoratjat l'alumnat a aprofitar esta oportunitat formativa, especialment les pràctiques laborals incloses.

Este curs, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova, està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, té una durada de 470 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús. El alumnes que completen esta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Estos alumnes podran ser contractats en l'àmbit públic o privat, en centres o equipaments que presten serveis d'atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seua activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb esta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

L'objectiu d'este curs és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda.