El PSC denuncia la desídia del Govern Central per fer les obres de millora dels accessos de l'N-340 a Amposta

Segons el diputat al Congrés Joan Ruiz Govern central té redactat un projecte de les obres amb un pressupost de 1.840.410 euros,

Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:56h
Cues de camions pels talls a l'N-340. Foto d'arxiu.
Cues de camions pels talls a l'N-340. Foto d'arxiu. | Sofia Cabanes
El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, assegura que el Govern central “reconeix” que té redactat un projecte de millora de l’enllaç de la N-340 amb Amposta per una quantia total de 1.840.410 euros, però que continua dilatant-ne l’execució “amb una simple referència als pressupostos generals de l’Estat”.

Joan Ruiz ha explicat que esta informació s’obté de la resposta oficial del Govern a la pregunta plantejada pel grup socialista ja fa mesos en referència al termini d’execució  dels treballs als accessos de la carretera N-340 a Amposta.

“Les obres s’haurien d’haver dut a terme fa dos anys però continuen ajornades sine die en algun calaix del ministeri de Foment”, denuncien els socialistes. Segons Joan Ruiz, “això no és de rebut perquè l’import de les obres és perfectament assumible pel Govern i perquè la millora d’aquests accessos és necessària, en especial, la millora de la zona que travessa el canal de la dreta de l’Ebre i que es creua amb la carretera de Sant Jaume d’Enveja”.

El diputat tarragoní ha avançat que el grup socialista seguirà preguntant al ministeri de Foment pel calendari d’obres dels treballs d’execució i exigint la seua concreció immediata.

Per la seua banda, el portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha lamentat conèixer “informacions tan importants com esta per accions polítiques del grup socialista i no pel lideratge de l’alcalde i del seu equip de Govern”. “Tot i això”, assegura, “els socialistes continuarem defensant les reivindicacions ampostines allà on calgue conscients com som que si el Govern municipal no fa la feina cal que els grups que estem a l’oposició prioritzem iniciatives com esta i les posem al servei de la defensa de la voluntat dels ciutadans d’Amposta.”

 El portaveu socialista a Amposta ha reiterat la posició del PSC en este tema consistent en defensar la necessitat d’arranjar i millorar els accessos per carretera a Amposta.