Joan Rovira estrena el vídeoclip del nou tema 'Encara tenim temps'

El cantautor ebrenc l'ha presentat a les xarxes socials i empren una gira de sis concerts per presentar el nou disc arreu de Catalunya

Un dels fotogrames del nou vídeoclip del camarlenc, presentat esta nit.
Un dels fotogrames del nou vídeoclip del camarlenc, presentat esta nit.
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat el 21 de febrer a les 10:52h
Bona part dels 35.000 seguidors que el cantautor camarlenc Joan Rovira té a les xarxes socials han estat avui molt pendents de la presentació del videoclip del primer single del nou disc, titulats, tant disc com cançó, ‘Encara tenim temps’. Esta nit ha estat publicat el vídeo a les xarxes socials, gravat i dirigit per Jordi Miró al Parc Natural dels Ports, entre el Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta.

‘Encara tenim temps’ és el títol que porta el disc amb el que Rovira inicia una nova etapa, que el portarà a presentar-lo en sis concerts arreu de Catalunya, entre ells dissabte 25 de març a Tortosa. Acompanyat de la seva banda, presentarà així a la capital ebrenca el nou espectacle, en el qual interpretarà les noves cançons i altres ja conegudes, i comptarà amb la participació del Cor LaBinota. El concert anirà a benefici de l'associació d'Alzheimer AFATE, amb qui l'artísta ja ha col·laborat en altres ocacions. També farà concerts a Girona (31/3/17), Lleida (1/4/17), Vilafranca (21/4/17), Barcelona (28/4/17) i Tarragona (5/5/17).

"Començo una nova etapa amb un nou disc, un nou single i un nou videoclip fet amb tot l'amor. Amor per la música, per la natura, per la gent que estimo i pels amics i amigues que em doneu suport cada dia", ha afirmat Rovira.

El directe és el punt fort del cantautor, però per anar fent boca del nou treball, colorista i positiu, aquest ‘artista revelacio dels premis Enderrock 2016 per votació popular, no us perdeu el nou vídeo. Tenim clar que Germans de llengua o Lo meu riu s’han convertit en himnes. A veure què us sembla ‘Encara tenim temps’. Aquí el teniu: