Troben vuit cadells abandonats en un contenidor, a l'Ampolla

Un dels menuts el van trobar sense vida i un altre va morir a l'endemà | És la tercera vegada en poc temps que recullen animals de característiques molt similars al mateix lloc

M.C.
20 de febrer del 2017
Actualitzat el 21 de febrer a les 10:51h
Sis dels vuit cadells abandonats en un contenidor, a l'Ampolla.
Sis dels vuit cadells abandonats en un contenidor, a l'Ampolla. | Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre
Vuit cadells acabats de nàixer han aparegut abandonats en un contenidor, a l'Ampolla. Quan van trobar els animals, este passat dissabte a la nit, un d'ells ja estava sense vida i un altre es va morir ahir diumenge al matí, ha confirmat l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre, la qual s'ha fet càrrec de quatre dels sis menuts. La persona que va donar l'avís de la troballa s'ha quedat els altres dos.

Fins que els animals no complisquen el mes i mig de vida, l'Associació no els donarà en adopció perquè de moment necessiten una atenció especial, així que ara se'ls repartirà, com fan habitualment en estos casos, a famílies d'acollida que col·laboren amb l'entitat. Des d'Engrescats fan memòria de què la millor opció per evitar situacions com esta és esterilitzar els gossos.

"Desgraciadament en trobem bastant sovint de ventrades abandonades a les nostres comarques, i a l'Ampolla ja és la tercera vegada en poc temps que recollim cadells de característiques molt similars, sembla ser que el responsable de tirar-los és la mateixa persona", afegixen. També han aprofitat per recordar que un cop han passat les primeres setmanes de vida, els animals ja poden ser adoptats i que l'Associació té molts cadells que estan esperant trobar una família.
 

Un dels cadells trobats en un contenidor, a l'Ampolla. Foto: Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre