L'Institut de l'Ebre organitza una pluja d'idees per canviar les Terres de l'Ebre

Hi participaran els alumnes de segon de Grau mitjà i Grau Superior del centre, així com alumnat de batxillerat d’altres instituts de la zona i estudiants de la URV

Cartell de les jornades tècniques de l'Institut de l'Ebre.
Cartell de les jornades tècniques de l'Institut de l'Ebre. | Cedida
Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:38h
L’Institut de l’Ebre organitza un taller creatiu anomenat Ebre challenge on participaran els alumnes de segon de Grau mitjà i Grau Superior del centre, així com alumnat de batxillerat d’altres instituts de la zona i estudiants de la URV. El taller té lloc en el marc de les Jornades Tècniques que s’organitzen al centre entre els dies 20 i 24 de febrer.
 
La duració del taller serà de 2 hores, durant 3 dies (20,21 i 22 de febrer) en les quals els participants s'agruparan en equips per treballar conjuntament i  crear idees sobre un repte que coneixeran el mateix dia. Els tres finalistes competiran en la gran final que tindrà lloc el dia 24 de febrer coincidint amb la cloenda de les Jornades Tècniques.
 
El repte estarà relacionat amb la joventut i les Terres de l’Ebre, i girarà al voltant de l’esport, la cultura, el turisme i la mobilitat.  L’objectiu és aplicar diferents tècniques creatives per trobar solucions a algun problema real segons les seves experiències personals.
 
Estarà organitzat com una competició basada en la metodologia Lean Startup on s’aniran eliminant participants, hi haurà música, mini presentacions sobre motivació, comunicació, etc.
 
Hi haurà molts premis en cada taller i els vencedors podran presentar la seva idea el dia 21 d’abril dintre de la Jornada Internet i Empresa que organitza la Cambra de Comerç de Tortosa.