Onze restaurants i una pastisseria d'Amposta i Poble Nou enceten les Jornades de la Carxofa

Tindran lloc des d'este dijous fins al 19 de març | Dissabte, 25 de febrer, se celebraran la XXII Festa de la Carxofa i el II Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre–KM0

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:17h
Onze restaurants i una pastisseria participen a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d'Amposta.
Onze restaurants i una pastisseria participen a les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d'Amposta. | Cedida
Des d'este dijous i fins al 19 de març, onze restaurants d'Amposta i el Poble Nou i una pastisseria participen en les XIV Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d'Amposta, que s'han presentat este dijous al matí al Mercat Municipal d'Amposta. Ho fan amb propostes culinàries que van des dels 10 euros fins als 33 i on es poden degustar plats com lasanya de carxofa, risotto amb carxofa confitada i scamorza o eriçó de mar amb crema de carxofa i codium, segons ha informat el consistori en un comunicat.

A més de les jornades gastronòmiques, el dia 25 de febrer al pavelló firal tindrà lloc la XXII Festa de la Carxofa i el II Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre–KM0. En este cas, els restaurants i la pastisseria serviran 16 tastos diferents, que se sumaran al tast popular que oferix l'Ajuntament d'Amposta amb carxofa i carn rostida. A partir de les 10 del matí s'iniciarà la venda de tiquets, amb un preu de 2 euros els tastos dels restaurants i de 3 euros el tast popular. A les 11 del matí s'iniciarà el repartiment de les degustacions.

Respecte al Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre, hi haurà fins a 17 parades. Durant el dia també hi haurà tast de vins, degustació de cervesa, un circuit de bici-cars per als més menuts i l'actuació de la Xaranga Suc d'Anguila. També s'han programat jornades de portes obertes al Museu Terres de l'Ebre i al Centre d'Informació de la Casa de Fusta —amb entrada gratuïta—, i la visita guiada gratuïta al Molí lo nostre arrós.