Fangoria actuarà a la Ràpita el 5 d'agost en el 18è aniversari de la Partinando

Alaska arribarà a la població del Montsià, fet que promet ser el concert estrella d'este estiu a les Terres de l'Ebre

Fangoria està integrada per Alaska i Nacho Canut.
Fangoria està integrada per Alaska i Nacho Canut. | Fangoria Warner
Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat el 28 de gener a les 21:32h
Fangoria, el grup format per la polifacètica i mítica Alaska, desembarcarà a la Ràpita el proper 5 d’agost en el que promet ser el concert estrella d’este estiu a les Terres de l’Ebre. La cantant insígnia de la movida madrileña arribarà a la població marinera de la mà del Partinando Show, que celebrarà d’esta manera la seua majoria d’edat.

Este és un dels concerts més reclamats i esperats pel públic rapitenc i de les nostres terres en els darrers anys i serà la gran aposta de la Partinando Show en el seu 18è aniversari. El concert, amb un aforament limitat, es realitzarà a la pista coberta annexa del camp de futbol de l’estadi municipal de la Devesa. Les entrades sortiran a la venda a partir del mes de maig i l’organització informarà en les properes setmanes sobre el preu de sortida i els punts on es podran adquirir a la seua web.

Alaska presentarà a la Ràpita el seu darrer disc amb Fangoria, Geometría polisentimental, però també repassarà els èxits amb este grup i cançons mítiques de finals dels 70 i 80, com Bailando, Cómo pudiste hacerme esto a mí, Ni tú ni nadie o A quién le importa, entre moltes d’altres sorpreses. 

aguaita.cat, mitjà oficial de les festes Partinando, us anirà informant oportunament de tots els detalls.