El Festival Deltebre Dansa, reconegut com un dels millors festivals d'Europa

Per la importància que dóna a la relació entre la dansa i la comunicació, l'educació, la política o la comunitat

Foto d'arxiu d'un dels espectacles del festival Deltebre Dansa, amb hula-hoops.
Foto d'arxiu d'un dels espectacles del festival Deltebre Dansa, amb hula-hoops. | Deltebre Dansa
Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 21:56h
El Festival Deltebre Dansa forma part del catàleg publicat per l'European Dancehouse Network (EDN), on es recullen els millors 25 exemples i pràctiques de projectes on destaca la rellevància de la dansa. L'EDN ha reconegut, també, quatre projectes de Barcelona.

El llistat, que es pot consultar a la pàgina web de l'EDN, també inclou els projectes barcelonins Eines del Dan Dan Dansa / Caixaescena i En residència. Creadors als instituts de Barcelona; el seminari MOV-S organitzat pel Mercat de les Flors a Xile; i Be spectative, un projecte europeu amb la participació de la Universitat de Barcelona (UB).

Els projectes han estat seleccionats després d'una feina metodològica, que ha estat la base de la conferència Com fer la dansa rellevant? Exemples i pràctiques, feta a Olot el 2016, a partir de la qual s'ha redactat el catàleg, que ha donat importància a la relació de la dansa amb altres àmbits com la comunicació, l'educació, la política o la comunitat, ha explicat el Festival Deltebre Dansa este dimecres en un comunicat.

Enguany el Festival Deltebre Dansa celebrarà la 13a edició d'esta cita de les arts escèniques, una trobada que tindrà lloc del 10 al 23 de juliol del 2017.