Este dissabte, Diada Jove a Alcanar per enriquir el teixit associatiu

El programa inclou un seguit d'activitats organitzades conjuntament per l'Ajuntament i entitats locals

La diada jove tindrà lloc este dissabte 7 de gener.
La diada jove tindrà lloc este dissabte 7 de gener. | Cedida
Redacció
06 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:31h
Este dissabte, a partir de les 10 hores, Alcanar celebrarà la Diada Jove a la Plaça Lluís Companys, una iniciativa organitzada per fomentar la creació de més associacions juvenils i enriquir el teixit associatiu del municipi. Al llarg del dia es realitzaran diferents activitats destinades a tots els públics amb l’objectiu que les famílies, i tota la gent que hi vulga participar, puguen passar una bona estona. La festa està organitzada conjuntament per l’Ajuntament i les entitats locals. 

El programa inclou actes com ara la pintada de mural, una Donutada Popular, karaoke, taller de còctels, un simulador fórmula 1 i Moto GP, un vermut electrònic amb Fons, dansa urbana i cercavila per bars amb xaranga. Els assistents també podran gaudir d’una fideuada popular, moments gins per als adults amb Blau Longe Club i Dj Dom Enek, i finalment un concert amb Los Gitanets, el Paiet Mauri i la Banda del Pestanyó.

Joan Roig, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar, ha explicat que “la intenció d’esta Diada Jove és cohesionar i integrar totes les associacions joves del nostre municipi, i fomentar el treball conjunt i la participació de les mateixes entitats i de la resta de veïns”.