L'Ampolla es prepara per rebre les festes de Nadal

Les activitats comencen este dissabte amb una caminada solidària per la Marató de TV3

Imatge de la caminada de l'edició anterior per la Marató.
Imatge de la caminada de l'edició anterior per la Marató. | Cedida
Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:56h
L'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració d'altres entitats locals, ha presentat el programa d'activitats d'estes festes de Nadal. El tret de sortida és este cap de setmana. Dissabte 17, a les 11.30 hores, tindrà lloc la caminada de Nadal a benefici de la Marató de TV3, organitzada per l'Associació Cultural Sant Jordi de l'Ampolla. La sortida serà des de la plaça González Isla fins a la Nova Devimar, a l'arribar a la meta hi haurà una soltada de globus i un vermut popular. A les 21.30 hores, a l'església Sant Joan Baptista, hi haurà el tradicional concert de Nadal a càrrec de la Coral de l'Ampolla i amb la coral de Benifallet com a convidada.

Per als més petits, diumenge 18, a les 11.30 hores, a la plaça González Isla, arribarà el Pare Noel, i també hi haurà una xocolatada popular a benefici de la Marató de TV3. Per la tarda, a les 17 hores, al Poliesportiu, tindrà lloc l'exhibició de Gimnàstica Rítmica.

Fins al dissabte, 24 de desembre, hi ha de temps per participar al concurs de pessebres que organitza l'Associació Cultural Sant Jordi de l'Ampolla. Els guanyadors i l'entrega dels premis serà a la Missa del dia dels Reis, el 6 de gener de 2017, a les 11 hores, a l'església Sant Joan Baptista.

Divendres 23, a les 17 hores, a la Biblioteca, hi haurà el contacontes de Nadal per a tots els xiquets i xiquetes. Dissabte 31, al Poliesportiu, tindrà lloc el sopar de Cap d'Any, i posteriorment ball amb l'orquestra Caramelo per donar la benvinguda al 2017.

Dijous, 5 de gener de 2017, a les 19 hores, al Port Pesquer, arribaran Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

A més, l'Ajuntament, com cada any, organitza el Parc de Nadal, que tindrà lloc del 23 al 30 de desembre per a xiquets de 3 a 12 anys.