Torna la pista de gel a Tortosa per estimular el comerç durant la campanya nadalenca

La instal·lació romandrà oberta del 2 de desembre al 8 de gener | Les carpes adjacents a la pista augmentaran, enguany, la seua superfície útil

Redacció
16 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:33h
Xiquetes patinant en una pista de gel.
Xiquetes patinant en una pista de gel. | Adrià Costa
La pista de gel de Tortosa torna per tercer any consecutiu a omplir la plaça de l'Ajuntament amb la seua proposta lúdica adreçada a petits i grans. La pista manté en esta edició els seus 280 metres quadrats de superfície, i la seua màxima ocupació en 55 persones per torn, segons ha informat l'Ajuntament de Tortosa en una nota de premsa.

Com a novetat, les carpes adjacents augmenten la seua superfície útil permetent una major comoditat al públic que utilitza la instal·lació. La pista romandrà oberta del 2 de desembre, dia en el qual tindrà lloc la inauguració oficial, fins al 8 de gener.

El regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, i la presidenta de l'entitat organitzadora, l'associació de comerciants Tortosa+/Federació Comercial i de Serveis, María José Ferré, acompanyats per representants de les associacions i ens col·laboradors, han presentat els principals trets que definiran esta activitat durant estes festes de Nadal 2016-2017.

"La finalitat és dinamitzar comercialment la ciutat en una època que es presta a això, amb una activitat que, a més, aporta centralitat a Tortosa", ha explicat Lehmann. Així mateix, el regidor de Comerç ha expressat que "es busca la captació de públic i de compradors potencials amb una oferta que no es pot trobar en 100 quilòmetres a la rodona".

Pel que fa als principals usuaris de la pista de gel, els escolars del municipi, ja hi estan inscrits a dia d'avui 2.298 xiquets i xiquetes, els quals tindran un descompte d'1 euro, dins d'un calendari dissenyat per a què tots puguen gaudir de l'activitat. Així mateix, també s'incorpora un descompte de 2 euros als clients dels comerços associats.