Hife baixa el preu de la T-10 per viatjar des de les Terres de l'Ebre a Tarragona i Barcelona

Amb cada recàrrega l'usuari s'estalviarà 10 euros | Es reforça el servei que, a partir d'este dissabte, passarà a 13 expedicions a Barcelona i 9 a Tarragona per sentit

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:17h
Dos autobusos de la Hife.
Dos autobusos de la Hife. | Hife
L'empresa de transport per carretera Hife, juntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, baixa les tarifes per viatjar des de les Terres de l'Ebre a Tarragona i Barcelona. A partir d'este dissabte, 12 de novembre, desplaçar-se fins a Barcelona valdrà 8,50 euros el viatge amb la T-10, abonament que permet realitzar 10 desplaçaments. Segons ha informat la companyia, per dos euros addicionals es podrà viatjar fins a la T1 de l'Aeroport del Prat o fins al Campus de Bellaterra. Esta oferta s'aplica a les línies regulars des de Terres de l'Ebre fins a Barcelona.

Pel que fa a Tarragona, el bitllet s'abaixa a 5 euros amb l'abonament de la T-10, fet que permet a l'usuari estalviar-se 10 euros amb cada recàrrega de la T-10. Esta tarifa de 5 euros el trajecte també es podrà aplicar a les poblacions de La Sénia, El Castell, Sant Joan i Ulldecona que tenen l'actual servei directe, i es podrà utilitzar el mateix abonament que s'utilitza per anar a Barcelona.

Un altre dels avantatges d'este abonament és que no té data de caducitat. La tecnologia utilitzada de la T-10 és la targeta sense contacte. És multipersonal, de manera que la poden utilitzar diverses persones d'un mateix grup alhora, i s'adquirix als mateixos autobusos i a les taquilles d'Hife, l'operador que gestiona estes línies. La recàrrega es pot fer tant dins dels autobusos com en les taquilles de la companyia -estació d'autobusos de Tortosa i Amposta, i taquilles de Barcelona-.

Una altra de les millores és que, a partir d'este dissabte, s'incrementa el servei a Barcelona a 13 expedicions, i a Tarragona amb 9 expedicions per sentit perquè "l'usuari tingue més possibilitats a l'hora de desplaçar-se".