El Festival Deltebre Dansa celebrarà la tretzena edició entre el 10 i el 23 de juliol de 2017

El certamen d'arts escèniques prepara nombroses novetats i millores

Espectacle de la companyia Marlene Monteiro Freitas, de la passada edició.
Espectacle de la companyia Marlene Monteiro Freitas, de la passada edició. | Cedida
Redacció
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:49h
La 13a edició del Festival Deltebre Dansa, un dels esdeveniments d'arts escèniques més importants en el panorama internacional, tindrà lloc a Deltebre del 10 al 23 de juliol del 2017. La nova edició vindrà plena de novetats i millores, segons ha informat l'organització en una nota de premsa.

Després d'una exitosa edició, que va comptar amb l'assistència de 15.000 espectadors, 160 participants professionals provinents de 55 nacionalitats diferents, i 450 alumnes d'iniciació, el Festival Deltebre Dansa prepara un programa replet d'espectacles d'alt nivell artístic, "que no deixarà indiferent a ningú".

A més dels tallers professionals, dins del vessant de formació professional d'excel·lència també es mantindran les principals novetats introduïdes en l'edició del 2016, encapçalades pels laboratoris creatius, el taller monogràfic i el cicle de conferències. També es mantindran els cursos d'iniciació per als no professionals. Respecte a la programació, se seguirà apostant pels espectacles de qualitat i avantguarda de disciplines variades.
 

Taller professional del Festival Deltebre Dansa 2016. Foto: Cedida