Tornen les Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre

El programa de l’edició d’enguany inclou la conferència ‘L’home i els bolets’, a càrrec del prestigiós micòleg Jaume Llistosella

Alguns rovellons trobats per les nostres contrades.
Alguns rovellons trobats per les nostres contrades. | Cedida
Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:19h
L’Associació Micològica de les Terres de l’Ebre “BITXAC”, el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta organitzen les XII Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre que se celebraran entre l'11 i el 13 de novembre.
 
Estes jornades, que cada any alternen el seu lloc de celebració entre Amposta i la Sénia, inclouen una extensa mostra micològica, en la que el visitant podrà conèixer i veure una part important de la rica biodiversitat de bolets que es poden trobar a les Terres de l’Ebre i a les comarques veïnes.
 
El programa de l’edició d’enguany inclou la conferència ‘L’home i els bolets’, a càrrec del prestigiós micòleg Jaume Llistosella, visites guiades a la mostra i una sortida de camp per conèixer quins bolets podem trobar a la zona i identificar quins són comestibles, perillosos i fins i tot mortals, de la mà dels membres de Bitxac i del micòleg Jaume Llistosella.
 
L’objectiu d’estes jornades és incrementar els coneixements micològics de Terres de l’Ebre i divulgar i valoritzar el fascinant món dels bolets entre totes aquelles persones que hi estiguen interessades. El dissabte, per exemple, els participants podran portar bolets recollits per ells mateixos, perquè siguen examinats pels micòlegs de les jornades i passen a formar part de la mostra. Els bolets recollits i identificats al llarg del cap de setmana incrementaran les dades incloses dins l’inventari de bolets de les Terres de l’Ebre que des de la seua fundació està realitzant l’Associació “Bitxac”.

Dies: del 11 al 13 de novembre
Horari: Dissabte d’11 a 14 h i de 16.30 a 20 h. Diumenge d’11 a 14 h.
Lloc: Vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre i sortida de camp.
Població: Amposta
Organitza: Associació Micològica de les Terres de l’Ebre, Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i Ajuntament d’Amposta.