La Ràpita contractarà durant sis mesos 5 titulats dins el programa de Garantia Juvenil

Els candidats poden presentar la seua sol·licitud fins al 10 de novembre

Redacció
08 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:24h
Front marítim de la Ràpita, capitanejat pel turó de la Torreta.
Front marítim de la Ràpita, capitanejat pel turó de la Torreta. | Sofia Cabanes
L'Ajuntament de la Ràpita contractarà cinc joves titulats en pràctiques, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, per tal de millorar les seues competències de cara a la incorporació al mercat laboral. La contractació va dirigida a persones de menys de 30 anys beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat.

Segons ha informat el consistori rapitenc en una nota de premsa, els candidats poden presentar la seua sol·licitud fins al 10 de novembre a les 14 hores al Registre General de l'Ajuntament. S'oferixen cinc places, una de tècnic de dinamització econòmica; administratius de recolzament a les àrees de joventut, intervenció i serveis tècnics, respectivament, i una altra de tècnic de recolzament a l'àrea de serveis tècnics, que es cobriran mitjançant la contractació de personal temporal en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada complerta.

Segons especifiquen les bases, per cobrir la plaça de tècnic de dinamització econòmica (A2), cal disposar del títol de diplomatura universitària o grau equivalent. En el cas de l'administratiu de recolzament a l'àrea de joventut (C1), la formació mínima exigida és un cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrava o equivalent, la mateixa que les ofertes d'administratius de recolzament a les àrees d'Intervenció (C1) i de serveis tècnics (C1). Finalment, per cobrir la plaça temporal de tècnic de recolzament a l'àrea de serveis tècnics (A2) cal disposar del títol de diplomatura universitària d'arquitectura tècnica o grau equivalent.

Esta contractació té l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigue possible la seua incorporació al mercat laboral.