L'Ajuntament de Deltebre convoca el concurs de Decoració Nadalenca

El premi es recupera després d'anys sense realitzar-se | Cada categoria disposarà de 3 premis

Imatge de la 19ena edició del concurs.
Imatge de la 19ena edició del concurs. | Cedida
Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:34h
La darrera Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat les bases de la dinovena edició del concurs de Decoració Nadalenca adreçada els comerciants i als veïns del municipi.

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha explicat que “esta actuació té la finalitat principal de promocionar el comerç local, així com també millorar la imatge del municipi”. D’esta manera, més enllà de premiar el millor aparador comercial, esta vegada s’ha recuperat, després d’uns anys sense realitzar-se, el premi a la decoració nadalenca de cases i jardins.

Cada categoria disposarà de 3 premis que el jurat atorgarà en funció de l’espectacularitat, l’impacte comercial, la qualitat artística i l’originalitat. Com a novetat, els premis dirigits a la decoració de cases i jardins els decidiran els veïns i veïnes de Deltebre a partir de la plataforma de participació ciutadana que l’Ajuntament de Deltebre té al seu web.

Els comerços i particulars interessats en concursar ja es poden inscriure a l’Ajuntament de Deltebre. El termini d’inscripció finalitza d’aquí un mes, el divendres 2 de desembre.