Alcanar millora el parc infantil de la plaça dels Països Catalans

Diumenge passat es va celebrar la festa de reinauguració

Festa de reinauguració del parc infantil.
Festa de reinauguració del parc infantil. | Cedida
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:42h
L'Ajuntament d'Alcanar ha arranjat i millorat el parc que es troba situat a la plaça dels Països Catalans. L'actuació ha consistit en les obres d'arranjament del paviment de formigó i la instal·lació d'un paviment continu de goma de cautxú reciclat a les zones dels jocs.

Segons ha explicat el consistori en una nota de premsa, després de sol·licitar diversos pressupostos, l'empresa local Germans Reverter Constructors ha estat l'adjudicatària de l'obra de pavimentació amb formigó fratassat per un import de 4.068,49 euros, mentre que el paviment de cautxú ha anat a càrrec de l'empresa PRODUR, per 7.001,27 euros.

Esta actuació s'ha completat amb els treballs que ha realitzat la Brigada Municipal d'Obres, consistents en l'arranjament i pintura de la tanca del parc, així com de les papereres i els bancs de fusta.

Festa de reinauguració de la plaça
D'altra banda, la regidoria d'Obres i Serveis ha considerat necessari millorar les condicions de seguretat d'esta àrea infantil. És per això que ha optat per la col·locació de dos noves tanques per evitar l'accés al recinte de vehicles de dos rodes i evitar també les sortides directes i espontànies dels infants a la plaça.

Esta actuació forma part de la campanya de Pressupostos Participatius Decidim junts. Millorem Alcanar. El regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig, ha explicat que "la remodelació del parc va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius. Un exemple de treball en equip entre veïns i l'Ajuntament".

Diumenge passat es va celebrar la festa de reinauguració de la plaça dels Països Catalans. Els més menuts van poder gaudir de diferents activitats lúdiques, com ara l'espectacle de la pallassa Floreta, jocs amb inflables, pinta-cares i animació musical i, fins i tot, van trobar-se a la Patrulla Canina.