L'Estat permetrà creuar l'N-340 en dos trams de la doble línia contínua al Perelló i Camarles

Els dos accessos es modificaran a petició d'Unió de Pagesos

Redacció
26 d'octubre del 2016
Actualitzat el 27 d'octubre a les 15:29h
L'N-340 al seu pas per Alcanar.
L'N-340 al seu pas per Alcanar. | Sofia Cabanes
La Demarcació de Carreteres de l'Estat permetrà creuar la N-340 en dos trams de la doble línia contínua que s'ha anat pintant en esta via al seu pas per les Terres de l'Ebre com a mesura per evitar la sinistralitat, i que ha estat molt contestada pel moviment veïnal, que defensa l'obertura de peatges a l'autopista com a sistema més eficaç per descongestionar la nacional i reduir els accidents. Concretament, l'Estat obrirà dos punts de creuament al municipi del Perelló, on es modificarà l'accés al punt quilomètric 1108 aproximadament, en connexió amb la N340a, i al municipi de Camarles al 1092,8 aproximadament, al camí del Filato.

La decisió ve arran de la reunió que van mantenir el passat mes d'agost el sotsdelegat del Govern accidental a Tarragona, Emilio Ablanedo, amb els coordinadors territorials d'Unió de Pagesos tant del Camp de Tarragona com de Terres de l'Ebre. El motiu de la trobada era buscar solucions a la circulació dels tractors per les vies ràpides i els principals eixos viaris del territori, ja que en el cas ebrenc la doble línia contínua instal·lada a la N-340 obliga als tractors a circular diversos quilòmetres per accedir a les finques, perquè entre el Perelló i Camarles no hi ha cap pas perquè els tractors puguen creuar. A això se li ha de sumar, segons Unió de Pagesos, l'intens trànsit que hi ha habitualment a la carretera i que fa que els trajectes siguen més llargs.

Així, des de Terres de l'Ebre, concretament, es demanava poder creuar la N-340 en diferents punts dels municipis de Camarles i El Perelló, segons ha informat la Subdelegació del Govern a Tarragona en una nota de premsa.
 
En referència a esta acció, Ablanedo ha manifestat que "continuen treballant a la N-340 atenent a les peticions del territori", i ha remarcat "la més ferma voluntat de continuar escoltant a tothom per tal que la N-340 sigui una via segura i útil al seu pas per la província de Tarragona".