Els associats del PDC a les Terres de l'Ebre ratificaran este cap de setmana el nou nom de la formació

L'executiva territorial defineix les àrees que gestionaran els diferents membres que conformen la direcció del partit al territori

Reunió de l'executiva del PDC a les Terres de l'Ebre.
Reunió de l'executiva del PDC a les Terres de l'Ebre. | Cedida
Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:31h
A partir de les 17 hores del divendres i fins les 14 hores del dissabte, els associats del PDC a les Terres de l'Ebre ratificaran si el nom de la formació, finalment, és el de Partit Demòcrata Europeu Català o bé s'ha de cercar una altra denominació més adequada.

La consulta es farà mitjançant el vot electrònic, que s'obrirà el divendres a les 17 hores i estarà en funcionament de manera ininterrompuda fins a les 14 hores de l'endemà, o bé el dissabte, de 10h a 14h, a les seus que el partit té a les poblacions de Tortosa, Deltebre, Amposta, Móra d'Ebre i Gandesa.

La presidenta del PDC a les Terres de l'Ebre, Mònica Sales, ha manifestat que "este cap de setmana els associats tindran l'oportunitat, novament, de decidir el nom de la nostra formació una vegada s'ha afegit el terme Europeu a causa de les complicacions existents a l'hora de registrar el nom". Per a Sales, les votacions d'este divendres i dissabte "són una mostra clara i evident que este nou partit vol escoltar els seus associats constantment".

En el transcurs de la reunió de l'executiva del PDC a les Terres de l'Ebre que s'ha celebrat esta setmana, entre d'altres coses, s'han acabat de definir les àrees que gestionaran els diferents membres que conformen la direcció del partit al territori. 

D'esta manera, més enllà de l'àrea de Comunicació, que ja estava assignada a Francesc Mateu, la resta d'atribucions queden de la següent manera: Organització (Esther Vidal), Mobilització i Associats (Sara Gil), Institucions (Joan Juan), Formació (Josep Sancho), Nous Àmbits (Ivan Romeu). Pel que fa a l'àrea de Món Local, estarà encapçalada per Mònica Sales però tindrà delegacions per comarca entre els diferents membres que conformen l'executiva.