Surten a licitació els projectes de millora de les estacions d'autobús de Tortosa i Amposta

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció dels projectes constructius arranjar vuit estacions i diverses parades a tot Catalunya

Redacció
16 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:10h
Imatge d'arxiu de l'estació d'autobusos de Tortosa.
Imatge d'arxiu de l'estació d'autobusos de Tortosa. | Cedida
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya, entre elles les de Tortosa i Amposta. S’estima una inversió total de 2,5 milions d’euros per a l’execució dels treballs al conjunt d’equipaments, que inclouen la reforma de marquesines, renovació de paviments, actualització d’instal·lacions per afavorir la funcionalitat dels serveis d’autobusos i el confort i informació dels usuaris i treballs d’urbanització per la millora de l’accés a parades d’autobús.
 
Els projectes inclouen actuacions de rehabilitació global en tres estacions. Una és la de Tortosa, on es preveu l’arranjament del paviment i dels sistemes de drenatge de la plataforma de l’estació. Les altres dos són la de la Seu d’Urgell i la de Sabadell.
També es duran a terme treballs a l’estació d’Amposta, on es faran canvis als sistemes de comunicación de l’estació. La resta d’actuacions són a Llançà, Sant Vicenç dels Horts, Olot Torroella de Montgrí i a Blanes.
 
La licitació de les obres corresponents a cadascun dels projectes es podrà impulsar separadament i de manera progressiva.