Més de 130 participants a la segona piraguada organitzada pel Campus TE de la URV

Un 80% dels inscrits provenien d'altres campus de la Rovira i Virgili

La piraguada va discórrer sense incidents entre Xerta i Tortosa.
La piraguada va discórrer sense incidents entre Xerta i Tortosa. | URV
Redacció
03 d'octubre de 2016, 08:32
Actualitzat: 8:41h
Un total de 135 inscrits i 93 piragües -38 dobles i 55 individuals- van participar ahir en la tercera piraguada organitzada pel servei d’esports de la URV i el Campus Terres de l’Ebre. L’organització ha valorat molt positivament l’elevada participació, superior a la dels anys anteriors, i també el desenvolupament de l’activitat sense cap incident.

L’objectiu d’esta diada lúdica i esportiva és promoure i reforçar l’esport a la universitat, fomentar lligams entre els alumnes dels diferents campus i al mateix temps donar a conèixer l’entorn natural i l’impactant paisatge fluvial de l’Ebre des de dins als estudiants que no són del territori.

Un objectiu assolit, ja que dels 135 inscrits el 80% provenien d’altres campus de la URV. Una altra dada remarcable és que hi ha participat 19 estudiants xinesos que actualment estan estudiant al campus Catalunya de la URV.

Enguany el recorregut ha estat entre Xerta i Tortosa i com a novetat cal destacar que s’ha fletat un autobús per transportar des de Tarragona fins a Xerta els estudiants dels altres campus.

L’activitat ha comptat amb el suport de la secretaria general de l’Esport de la Generalitat, els ajuntaments de Tortosa i Xerta i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece).