Amposta celebra el Dia Mundial del Turisme

Pili Rius guanya el primer concurs de fotografia #EstiuAmposta | Presentades les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que tindran lloc de l'1 al 31 d'octubre

Esta fotografia de Pili Rius ha estat la guanyadora del primer concurs de fotografia #EstiuAmposta
Esta fotografia de Pili Rius ha estat la guanyadora del primer concurs de fotografia #EstiuAmposta | Pili Rius
Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:57h
Este dimarts 27 d'octubre es va commemorar el Dia Mundial de Turisme, una jornada que enguany Amposta també celebra amb l'organització de diferents activitats. En el marc d'esta jornada, dimarts al matí es van presentar les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que tindran lloc entre l'1 i el 31 d'octubre, coincidint amb la campanya de sega. En esta ocasió, hi participen 14 restaurants i pastisseries d'Amposta i el Poblenou del Delta. Oferixen menús amb un preu entre 8 i 37 euros. L'arrancada d'estes jornades coincidirà, a més, amb la 26a Festa de la Sega, que tindrà lloc diumenge 2 d'octubre al mas de la Cuixota.

Per primer cop, Amposta també va celebrar el Dia Mundial del Turisme amb la Gala del Turisme d'Amposta, una jornada que va tindre lloc el mateix dia 27 a l'Espai Km. En esta jornada, destinada al sector privat, es van fer entrega dels premis del concurs fotogràfic #EstiuAmposta, convocat a través de les xarxes socials i en el qual han participat més de 200 fotografies, 13 de les quals es van endur premi. La foto Rio Ebro, de Jesús Serrano, es va emportar el premi del públic, per ser la que disposava de més m'agrades, mentre que la posta de sol a l'Encanyissada, de Pili Rius, es va emportar el primer premi del jurat.

Així mateix, coincidint amb el Dia Mundial de Turisme, la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior de l'Ajuntament d'Amposta va voler fer un homenatge al primer allotjament rural que va haver-hi al delta de l'Ebre. Concretament a Can Gilabert, del Poblenou del Delta, que enguany complix 25 anys. La seua impulsora, Glòria Gilabert, va ser l'encarregada de recollir este reconeixement.

Activitats tot el cap de setmana

Dins el Dia Mundial del Turisme, l'Ajuntament d'Amposta també ha programat un seguit d'activitats gratuïtes i de pagament per promocionar els actius turístics d'Amposta i el delta de l'Ebre. Serà el dissabte 1 i el diumenge 2 d'octubre.