Torna la Festa del Cinema amb entrades a 2,90 euros

La iniciativa es portarà a terme del 24 al 26 d'octubre | Cal acreditar-se amb antelació

Una sala de cinema
Una sala de cinema | Europa Press
Redacció
22 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:00h
L'onzena edició de la Festa del Cinema es farà els dies dilluns 24, dimarts 25 i dimecres 26 d'octubre a tot l'estat espanyol, durant els quals es podrà accedir a les sales adherides a la promoció al preu de 2,90 euros cada entrada. Per gaudir d'este descompte, els espectadors s'hauran d'haver acreditat abans.

La mecànica per a esta nova edició es manté igual de tal forma que, els espectadors, excepte els menors de 14 anys i els més grans de 60 anys,s'hauran de registrar al web Fiesta del cine. Les inscripcions ja es poden fer des d'ahir dimecres, 21 de setembre. Així, podran aconseguir l'acreditació que els permetrà gaudir d'un preu reduït per entrada durant els tres dies de l'esdeveniment.

Les entrades per a la Festa del Cinema podran ser adquirides llavors pels tres canals de venda habituals: taquilla, caixers de venda d'entrades situats en els halls dels cines i plataformes habituals de venda per internet.

Els espectadors que acudisquen a les sales de cinema gaudiran, entre d'altres, de les últimes propostes de J.A Bayona, Ron Howard i Tom Hanks, Alberto Rodriguez, Reneé Zellweger, Viggo Mortensen, Tim Burton i Eva Green, Zac Efron, Denzel Washington, i Ethan Hawke i Jason Statham.

A més, les principals pel·lícules que estaran disponibles inclouen títols com Bridget Jones Baby, Captain Fantastic, Cigonyes, Cuerpo de Élite, El Contable, El hombre de las mil caras, El tiempo de los monstruos, Fuego en el Mar, La próxima piel o Los siete magníficos.