La caguerada d'un camell decidirà un sorteig a la Fatarella

La iniciativa té com a propòsit recaptar fons per al nou equip de futbol que renaix a la població i que debutarà el proper diumenge a la quarta catalana

Sultan, el camell protagonista del sorteig del proper 10 de setembre.
Sultan, el camell protagonista del sorteig del proper 10 de setembre. | Facebook F. C. La Fatarella
Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:58h
A la Fatarella se n’està preparant una de grossa. La població de la Terra Alta tornarà a tenir equip de futbol i, amb la idea de recaptar fons per poder-lo mantenir, han ideat un curiós concurs que tindrà lloc el proper 10 de setembre i que du per títol la caca del camello.
 
Aquí no hi ha subterfugis ni dobles interpretacions. La caguerada d’un camell serà la clau per guanyar un sorteig que té com a premi 1.200 euros en metàl·lic. La dinàmica és ben senzilla: es dividirà el camp en parcel·les d’un metre quadrat que aniran numerades. Els participants poden comprar butlletes, al preu de 3 euros,  que contindran cadascuna d’elles el número d’una parcel·la. El mateix dia 10 a partir de les 17:00 hores es soltarà el camell al camp de futbol i l’atzar farà la resta. La parcel·la on defeque primer serà la guanyadora. Si a les 19:00 l’animal no ha fet cap deposició, el sorteig es farà a la manera tradicional.

El concurs ha tingut un gran èxit i ha desbordat fins i tot als seus organitzadors. “Pensàvem que no seria fàcil vendre les participacions, però tothom en parla, ha estat un èxit increïble”, explicava a Ràdio Móra d'Ebre-Cadena Ser el president del club, Xavier Borrell.

Segons comentava Borrell en esta mateixa emissora, en un principi buscaven una vaca, però no la van poder aconseguir. Així que finalment han contactat amb una empresa que els proporcionarà un camell. L'animal, de nom Sultan, ja ha estat presentat a les xarxes socials. 

El FC, dirigit per Àngel Guiu, debutarà este cap de setmana a la quarta catalana al camp del Bot.