Amposta reconeix institucionalment a la remera olímpica Aina Cid

L'alcalde Adam Tomàs li ha fet entrega d'una pulsera de la ciutat

L'alcalde Adam Tomàs fa entrega de la pulsera d'Amposta a Aina Cid
L'alcalde Adam Tomàs fa entrega de la pulsera d'Amposta a Aina Cid | Facebook Ajuntament Amposta
Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:12h
La remera olímpica Aina Cid ha rebut el reconeixement institucional de la seua ciutat natal, Amposta. Este dimecres els regidors i regidores de l'Ajuntament han rebut a Aina Cid i al seus familiars al saló de plens després de la rebuda que va tenir l'esportista al Club Nàutic d'Amposta res més arribar de Rio. En esta ocasió, l'alcalde Adam Tomàs li ha fet entrega d'un obsequi, una polsera d'Amposta, per que sempre se'n recorde del seu poble allà on vaigue.

Aina ha donat les gràcies als seus pares per haver-li permès dedicar-se al rem i també ha agrait el suport que rebut des d'Amposta, tant des de l'ajuntament com des de la gent. Per la seua part, Adam Tomàs, ha reconegut la feina feta des de l'Ajuntament i des dels clubs durant els darrers anys per apostar per l'esport d'èlit a la ciutat.

Aina Cid i al seua companya de bot Anna Boada van quedar en sisena posició en la prova de rem del dos sense timoner. Van superar amb solvència la primera regata de classificació i van quedar terceres en la semifinal per només 11 centèssimes, en un final de regata d'infart. En la final es van enfrontar a les millores del món i van quedar fora de la lluita per medalles. Tot i això, amb només 23 anys i 21 anys, l'ampostina i la barcelonina van tornar amb un diploma olímpic.

En esta Olímpiada que ara comença i que culminarà en els Jocs de Tòquio de 2020, Aina es continuarà entrenant per tornar i lluitar per una medalla. La seua cita més immediata, però, es reempendre les seues classes i tornar al seu equip de rem a la Universitat Ohio State, als Estats Units.