Una nova aplicació permetrà disposar de tota la informació del programa de La Cinta 2016 al mòbil

L'APP comptarà amb un sistema de notificacions que informarà de qualsevol canvi o novetat en tot allò relacionat amb les festes majors de Tortosa

Presentació de l'APP de les Festes de la Cinta.
Presentació de l'APP de les Festes de la Cinta. | Cedida
Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:51h
L'Ajuntament de Tortosa ha posat a disposició de la ciutadania una aplicació descarregable al dispositiu mòbil per poder gaudir de tota la informació al voltant de les Festes de la Cinta 2016, una novetat que, així mateix, comptarà amb un sistema de notificacions el qual, immediatament, informarà de qualsevol canvi o novetat que es puga produir en la programació festiva.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han presentat esta nova eina acompanyats dels seus creadors, Josep Llaó i Albert Mauri, de l'empresa tortosina Globals Projects, especialitzada en programació informàtica i disseny gràfic, i creada l'any 2014 per al disseny de webs, aplicacions mòbils, aplicacions web i projectes d'identitat corporativa. Esta nova aplicació es pot descarregar per a IPhones des de APPStore, i per a Android des de Google Play. També es pot trobar l'enllaç per a la descàrrega entrant a la página web municipal, www.tortosa.cat.

Concert per la restauració del Portal de l'Olivera

Per altra banda, el proper dimarts 30 d'agost, a la Catedral de Tortosa i a les 20.00 hores, tindrà lloc un concert a benefici de la restauració del Portal de l'Olivera, organitzat per la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta, amb l'objectiu de recollir fons per a les tasques de rehabilitació d'este important element patrimonial de la ciutat. El concert comptarà amb les actuacions de l'Orfeó Tortosí, el Cor La Binota, el Cor Tyrichae, Albino Tena, la Banda Municipal de Música de Tortosa, i la Companyía de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa. El donatiu serà de 8 euros, adquirint la localitat anticipadament, o de 10 euros, si es fa a taquilla. Les entrades estan a la venda a la Galeria del Quadre, Conficon, i a la Botiga-Museu de la Catedral. Esta iniciativa musical benèfica compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.