Un cotxe de Mossos d'Esquadra xoca contra el tot-terreny d'Engrescats

Només feia dos mesos que l'Ajuntament d'Amposta havia posat a punt el vehicle i l'havia cedit a la protectora d'animals

Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat el 26 d'agost a les 10:52h
Imatge de l'accident entre el cotxe de Mossos d'Esquadra i el vehicle d'Engrescats
Imatge de l'accident entre el cotxe de Mossos d'Esquadra i el vehicle d'Engrescats | Cedida
Este setmana es va produir un accident de trànsit a Amposta entre dos vehicles ben singulars: un cotxe dels Mossos d'Esquadra i el tot-terreny de l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre. Els fets es van produir quan els policies tractaven de aturar un tercer vehicle. Aleshores, els Mossos van maniobrar ràpidament sense percebre que s'atansava el Nissan Terrano d'Engrescats. Afortunadament, cap dels ocupants va resultat ferit i tot va quedar en un ensurt.

Pels membres d'Engrescats, però, la mala sort encara ha estat més gran, ja que tot just estrenaven el cotxe. Com han explicat fonts de l'entitat, la conductora venia de posar el cotxe a punt per fer el primer viatge per recollir un animal. El tot-terreny va ser una donació que va fer l'Ajuntament el passat 23 de juny i fins fa dos setmanes no havien pogut posar en regla els papers del l'assegurança i posar-se a circular.

Ara, seran els Mossos els que se'n faran càrrec de les reparacions. Des de l'Ajuntament, els titulars del vehicle, expliquen que el l'assegurança de la Generalitat demanarà un peritatge i pagarà el cost de la reparació. Però segons expliquen des de Engrescats, la policia vol denunciar a l'individu a qui pretenien detenir, que conduïa begut i va ser identificat més tard, i fer-lo responsable de l'accident. Per tant, les membres de la protectora esperen ser citades al judici per donar testimoni.

El vehicle de l'associació Engrescats era un antic tot-terreny Nissan Terrano de la Policia Local d'Amposta que es trobava en desús i tancat en un garatge. L'Ajuntament d'Amposta el va cedir a l'associació i els alumnes d'automoció i electromecànica de l'IES Montsià el va posar a punt, reparant la carrosseria i fent-hi millores, com una gàbia als seients de darrere per transportar els gossos amb seguretat. Fins aleshores, les membres de la protectora feien servir els seus vehicles personals per transportar els gossos fins el veterinari o per rescatar-los del carrer.

Per sort, tot ha quedat en una anècdota i des de les xarxes algú ja s'ha encarregat de posar-hi una mica d'humor:
 

Un "meme" sobre l'accident que ja cirucla per la xarxa Foto: Cedida